Ogledala sem si spletni koncert

Živimo v času korone in tako ni nobenih koncertov in prireditev. Počasi imamo že vsi dovolj in vsak se skuša znajti po svoje. Zadnje čase opažam, da so postali spletni koncerti prav popularni, skoraj vsak dan vidim oglas ali reklamo za spletni koncert. Sprva nisem niti pomislila, da bi si kdaj kupila karto za spletni koncert, ko pa je koncert najavil moj najljubši pevec, sem se začela spraševati.

Seveda sem kupila karto in se tako pripravila na spletni koncert. Ta dan sem uživala v svoji dnevni sobi skoraj dve uri. Poslušala sem vse svoje najljubše komade. Moram priznati, da nisem pričakovala, da je lahko spletni koncert tako dober. Bila sem pozitivno presenečena. 

Ker so časi res grozni, kar se tiče koncertov, je še kako prav, da so se glasbeniki tako znašli. Verjamem, da jim ni enostavno. Tudi oni so ostali brez dohodkov in če jim lahko na ta način malo pomagamo, je to najmanj, da kupim karto in poslušam koncert od doma. Sedaj bolj razumem, zakaj vsi to počnejo in, če bo še kdo imel koncert, katere pesmi so meni lepe, bom sigurno kupila karto.

To je eno novo doživetje, ki se ga bom spominjala za vedno. Žal bi mi bilo, če tega ne bi doživela. Tako si lahko v pižami, trenirki z razkuštranimi lasmi, brez ličil in uživaš na koncertu doma v dnevni sobi. Naslednjič, ko bo spet kakšen koncert, si bom pripravila hrano in pijačo vnaprej, tako da bom lahko uživala. Seveda pa vseeno čakam en dober koncert, ki se bo zgodil v živo, ko bo te koronakrize končno konec. Mislim, da smo, kar vsi enakega mnenja.

Leave a comment